Olimpijski centar “Jahorina”, u okviru promocije ljeta na planini, u julu i u augustu organizuje i prvi put pred javnost postavlja jedinstven i potpuno novi vid prirodnih druženja uživo sa poznatim javnim ličnostima iz regiona, koji su kroz svoje bogate i različite životne i profesionalne puteve zadržali zdrav odnos prema sebi, ljudima iz svog okruženja i društvu u cijelini.

“U vremenu u kojem živimo, kada se velike promjene oko nas smjenjuju munjevitom brzinom, vremenu posrnuća dobrih vrijednosti koje su u temelju našeg mentaliteta – kao što su snaga ljudskog duha, porodica, bliskost, suosjećajnost – konstantnih pritisaka ‘modernih’ medija i društvenih mreža koje nam nameću određen model življenja, time i osjećaj manje vrijednosti ukoliko naš život ne nosi spektakl i senzaciju, naša ideja je vratiti se prirodi.

‘Ako pogledaš duboku u prirodu, sve ćeš bolje razumjeti’. Koncept prirodnih druženja, ‘Sasvim blisko sa poznatima’ na Jahorini 2019  namijenjen je posjetiocima iz cijele regije, porodicama i prijateljima, starima i mladima, ljudima koji vode zdrav život i onima koji vole život”, najavljuje Nataša Petrović, dugogodišnja uposlenica TV Pink BH, autor i voditelj programa “Sasvim blisko s poznatima na Jahorini”:

“‘Sasvim blisko sa poznatima’, održaće se u hotelu ‘Vučko’ u sljedećim terminima:

Nedelja, 7. juli 2019., od 14 – 15.30 sati, ‘Sasvim blisko’ sa Tanjom Bošković I Moamerom Kasumovićem, te prof. dr Jasnom Bajraktarević.

Sljedeća druženja su 21. jula, 4. i 18. augusta, kao i 1. septembra. Imena narednih gostiju neka budu mala tajna.  

“U naša prirodna, nepretenciozna druženja, dobrodošli su i učestvovaće svi oni koji su u skladu sa prirodom, oni koji žele svoje slobodno vrijeme provesti u vazdušnoj banji, boraviti u prirodnom planinskom ambijentu, oni kojima znači topli domaćinski pristup, svi oni koje ne zadovoljavaju površni i trivijalni razgovori, već susreti oči u oči i razgovori koji dopiru do suštine ličnosti. Tako će izgledati naša druženja”, kaže Nataša.

Eto, sad znate gdje ćete.

(S.B.)

قالب وردپرس

KOMENTARI:
Loading...