Lamborghini i njegov vlasnik ponovo zabavljaju internet zajednicu u Bosni i Hercegovini.

Nakon što je društvene mreže „poplavila“ fotografija kako vlasnik žutog četvorotočkaša u Lamborghinija sipa gorivo iz kanistera na jednoj od banjalučkih ulica, ovaj zanimljivi dvojac ponovo prikuplja lajkove i šaljive komentare na netu.

Ovoga puta okom kamere zabilježena je fotografija koja pokazuje neizmjernu ljubav vlasnika Lamborghini prema njegovom žutom mezimcu, piše Banjaluka.com. Uslikan je automobil parkiran ispred kuće i pokriven sa nekoliko ćebadi.

“A kako zaštititi vašeg skupocjenog četvorotočkaša od ljetnje vreline, pogledajte na sljedećoj fotografiji…to je onaj isti, lijepi, žuti. Fotografiju poslao zabrinuti građanin voljan da pomogne”, bio je komentar uz fotografiju koja je privkula pažnju na Fejsbuku.

Po svemu sudeći, vlasnik automobila nema garažu, pa je na ovaj način odlučio da zaštiti vozilo. Da li od eventualnih nepogoda – kiše, grmljavine i grada ili se, pak, na ovaj potez odlučio, zbog bojazni da je njegovom žutom „ljubimcu“ hladno, pitanje je koje je izazvalo lavinu komentara na Twitteru.

“Jel’ to onaj što je sipao iz kanistera. Sad znamo gdje živi, reci da nije Lauš, molim te“, samo su neki od komentara koji su se pojavili na internetu nakon što je autor ove fotografije „svoje djelo“ postavio na Facebook.

KOMENTARI:
Loading...