Vladimir Putin obožava hokej i već tradicionalno sudjeluje u egzibivinim mečevima u kojima je obično najbolji. Prošle godine postigao je pet golova, a ovih dana bio je opet najbolji jer je, kako su pisali ruski mediji, postigao dvostruko više.

No, nakon sjajnog nastupa stvari su krenule po zlu. Kad je s ekipom nakon meča krenuo u počasni krug da bi pozdravio prepune tribine, nije primijetio da su organizatori već uz ogradu postavili na led crveni tepih za pobjednike, na kojem je i on trebao stajati, piše Washington Post. 

Dok je gledao u publiku nastavio je klizati i onda se dogodio taj trenutak. Putinove klizaljke naletjele su na crveni tepih i ruski se predsjednik ispružio koliko je dug i širok. Suigrači su mu odmah pomogli da ustane, a 66-godišnji Putin se i sam nasmijao svojoj nesmotrenosti.

Ruski predsjednik je i ove godine igrao za tim pod nazivom ‘Legende’, za koji igraju mnogi bivši slavni ruski hokejaši, a tu je i ministar obrane Sergei Shoigu, koji je na ovoj utakmici postigao tri gola. Igrali su protiv ekipe u kojoj su bili ruski političari i biznismeni.   

Ovo nije prvi Putinov pad na ledu. Prvi put dogodilo mu se to 2016, tokom utakmice u kojoj je postigao jedan gol i imao dvije asistencije. Poznat je kao zadrti ljubitelj ovog sporta i 2012. je samo nekoliko sati nakon inauguracije već imao u ruci hokejašku palicu i postigao pobjednički pogdak.

Nakon ovog njegovog pada već su krenule šale da Putina niko ne može srušiti, jer to može samo on sam. 

Russian President Vladimir Putin took a fall as he waved to the crowd during an ice-hockey game in Sochi. He scored eight goals during the exhibition match in what has become a yearly tradition. https://t.co/x0mN62qQoY pic.twitter.com/l6XCRrwsIB

— ABC News (@ABC) May 10, 2019

قالب وردپرس

KOMENTARI:
Loading...