Teniser Rafael Nadal i njegova sada supruga Maria Francisca Perello izrekli su sudbonosno da u u La Fortalezi između brojnih zvanica, među kojima su se našla poznata lica poput Cristiana Ronalda, Enriquea Iglesiasa, Ikera Casillasa i brojnih ostalih. Roger Federer je dobio pozivnicu, ali nije mogao doći jer ima druge obveze.

Raskošna svadba organizirana je u tajnosti u vjenčanju u tvrđavi La Fortalezi, a par je napravio sve kako bi se zaštitio od znatiželjnih pogleda javnosti. Kako bi njihov poseban dan prošao bez velike medijske pompe, uzvanici nisu smjeli koristiti mobitele, zabranjen je let dronovima iznad mjesta događaja, a niti jedan gost nije smio doći privatnim avionom.

alt

Za hranu je bila zadužena kuharica s Michelinovom zvjezdicom, Macarena de Castro, a vjenčao ih je svećenik Tomeu Catala.

Iako fotografije s vjenčanja nisu dostupne, dizajnerica je otkrila fotografiju vjenčanice. Mladenka je nosila dizajn Rosa Clare, sudeći po skicama, a riječ je o elegantnoj vjenčanici dugih rukava s detaljima od čipke u gornjem dijelu haljine.

alt

Nadal je svoju dragu koju od milja zove Xisca zaručio u Rimu 2018. godine nakon 14 godina veze. Tu informaciju nekoliko su mjeseci čuvali za sebe prije nego što su je otkrili javnost. Maria je zaposlena u jednoj osiguravajućoj kući, a par svoj privatni život čuva samo za sebe pa su rijetko viđeni u javnosti zajedno.

“Volio bih imati djecu. I dječake i cure. Osoba sam koja voli djecu i zapravo sam obiteljski čovjek”, jednom prilikom je kazao teniser.

alt

alt

قالب وردپرس

KOMENTARI:
Loading...