Ukrajinac, koji ima nevjerovatno duge trepavice, natječe se za mjesto u Guinnessovoj knjizi rekorda.

Valery Smagliy (58) iz Kijeva čeka službeno mjerenje prije nego što ih konačno skrati. On kaže da su promjene u prehrani, uključujući određenu vrstu hrane, uzrokovale bizarni rast trepavica. Međutim, neće otkriti tajnu o kojoj vrsti hrane se radi.

-Počeo sam jesti nešto i primijetio da moje trepavice mnogo brže rastu. Razmišljam da to stavim na tržište, pa ne želim zasad otkriti tajnu.

Kaže da je nakon što su mu trepavice naglo porasle, primijetio da je dobio veliku pažnju i mnogobrojne pohvale žena, a većina ih je ljubomorna na njegove duge, prirodne trepavice.

Također, kaže da su ga zaustavljali muškarci i pitali da li je lud.

-Ni muškarci ni žene ne obraćaju pažnju na ono što govorim, uglavnom gledaju u moje trepavice. Žene me zaustavljaju na ulici i pitaju šta je tajna jer vide da su prirodne, a ne lažne. No, da budem iskren, ove trepavice su sada jako teške i moji kapci su upaljeni. Također, jako je teško gledati kad imate ovolike trepavice.

trepuse1Kaže da vjerovatno drži europski rekord, a najduže trepavice na svijetu su izmjerene u SAD-u, Stuart Mueller drži rekord sa 6,99 cm.

-Mislim da bih mogao oboriti svjetski rekord, ali šta je poenta? Radije bih da mogu bolje vidjeti, pa ću ih smanjiti u profesionalnom salonu.

KOMENTARI:
Loading...