No ne i ovi horoskopski znakovi. Oni su spremni oprostiti prevaru i razne oblike izdaje, zbog čega ih i mnogi iskorištavaju, a evo i o kojim je znakovima riječ:

Blizanci

Iako su spremni oprostiti preljub, s nepredvidivim Blizancima nikad ne možete biti sigurni kada će to točno napraviti. Možda vam oproste odmah, možda tek nakon nekoliko godina, a često se pri tome vode i nekim skrivenim motivima.

Rak

Iako će ih to strašno pogoditi, ako druga strana pokaže iskreno žaljenje zbog svoje nevjere, Rakovi će im je oprostiti. No s obzirom na to da osobe rođene u ovom znaku slove kao najvjernije u horoskopu, zbilja ne zaslužuju takav tretman.

 

Vaga

Vage ne vole sukobe i napravit će sve kako bi se održao mir, pa čak i oprostiti partneru nevjeru. Jedino što će zahtijevati od osobe koja ih je prevarila je da za to navede dobar razlog i da obeća da to više neće ponoviti.

Vodenjak

Miroljubivi i slobodoumni Vodenjaci smatraju da svi zaslužuju drugu priliku, pa čak i partner koji ih je prevario. Oprost je za njih u tom slučaju jedina ispravna stvar, no ne i ako se takvo nešto ponovi.

Ribe

Poput Vaga, ni Ribe nikako ne vole nemir i sukobe, a iako će preljub nekome oprostiti odmah, trebat će im dugo vremena da se s time zaista pomire u sebi.

قالب وردپرس

KOMENTARI:
Loading...