Velika ljubav i strahopoštovanje prema “Slobodinom” usisivaču izrazio je čovjek koji se na Facebooku potpisuje kao – Rumun 2000.

Prenosimo dio Rumunove pripovijedi o usisivaču.

– Poslije 68 godina čekanja da se pokvari ovaj otac svih usisivača, moji su ipak poklekli i kupili novi, ali u mom srcu on će uvijek biti broj JEDAN!

Historija prvi put pominje legendarni Slobodin usisivač u 48 vijeku p.n.e. Crteži i freske ovog besmrtnog čačanskog giganta nalaze se u svim drevnim kulturama, a najbrojniji su u Majanskim Kumapulku pećinama. Po njihovom vjerovanju, folkloru i predanju, Bog Marduk sa planete Osiris iz Zapadnokruščićanskog sasviježđa, spustio se na zemlju u vatrenim kočijama i ljudima darivao vatru i Slobodin usisivač.

Postoje i brojni crteži i zapisi na glagoljici na kojima se jasno prikazuje kako Egipćani plavim Slobodinim usisivačem usisavaju šenicu u Keopsovoj piramidi. Grčki filozof i historičar Hepokle u svojim zapisima navodi da je lokalno stanovništvo vijekovima usisavalo pustinje čačanskim zmajem i tako povećavalo površine obradive zemlje.

Jurij Gagarin je potvrdio da iznad Jonosfere postoje samohodni Slobodini usisivači koji levitiraju i već bilionima godina usisavaju kosmičku prašinu, komete i asteroide koji ugrožavaju zemlju. U 300 milijardi godina postojanja ovog oca svih usisivača i elektronskih uređaja uopšte, nije zabilježen niti jedan jedini kvar. Slovački Institut Za Univerzitet na Vinči je 1456 godine ustanovio da ovaj usisivač i pokvaren radi!

Komentari: