35-godišnjak je otkrio kako je odrastao u vrlo teškim uvjetima, što je utjecalo na to da kasnije završi u zatvoru.

“Ja sam dijete heroinskih ovisnika. Djetinjstvo je bilo vrlo mračno i ružno, a u takvim okolnostima moraš brzo odrasti. Moj otac je ubio maminu najbolju prijateljicu kad sam imao samo 9 mjeseci. Pobjegli smo od njega, a ona je bila jedina koja je znala gdje se skrivamo”, prisjetio se Jeremy.

Zbog odnosa s roditeljima i teških situacija s kojima se suočio već kao dijete, Meeks je već s 15 godina postao član bande i živio na ulici. Tako je na njega pucano čak pet puta, život kakav je živio donio mu je sveukupno 20 godina iza rešetaka.

“18 mjeseci u zatvoru prvi susjed mi je bio Charles Manson, a ni jednom kad sam izašao, nisam se riješio tog zatvorskog mentaliteta. Bilo je teško, ali me spasio razuman sudac koji mi je umanjio kaznu”, ispričao je, dodavši kako je danas potpuno drugi čovjek.

Nakon što se 2014. godine njegova zatvorska fotografija proširila internetom, a njegov izgled izmamio pažnju javnosti, nije trebalo dugo da Jeremy izgradi zavidnu karijeru modela.

Također, tako zgodan, zapeo je za oko sedam godina mlađoj Chloe Green, kćeri milijardera Philipa Greena, s kojom je bio u vezi dvije godine i dobio sina. Ipak, njihova ljubav je pukla prije dva mjeseca, a američki tabloidi raspisali su se o tome kako je Chloe ulovljena u zagrljaju drugog muškarca.

Prije nje, bio je u braku s Melissom Meeks s kojom ima i dvoje djece. Iako su Melissa i Jeremy svoj razvod finalizirali 2018. godine, Jeremy i Chloe upoznali su se godinu dana prije. Navodno su bili i zaručeni, no to nikad nije službeno potvrđeno.


قالب وردپرس

KOMENTARI:
Loading...