Troje sudaca showa “Ecuador’s got talent” umalo je izbacilo iz natjecanja 16-godišnju pjevačicu Carolinu Penu, nakon što je na njihovo direktno pitanje odgovorila da ne vjeruje u boga.

Mlada Carolina izazvala je ovacije publike nakon svog nastupa, no glumica Marija Fernanda Rios tada ju je pitala vjeruje li u boga. Djevojčica je sramežljivo rekla “ne”, a zatim ju je žiri napao pitanjima i savjetima, prenosi Index.

“Nikad nećeš biti uspješna u životu ako ne vjeruješ u boga”, rekla je Rios, a sljedeća sutkinja, Paola Farias iznenađeno ju je pitala što onda misli, od kuda dolazimo?

Treća je sutkinja, pjevačica Wendy Vera, odlučila pak podijeliti zrnca svoje mudrosti s mladom natjecateljicom.

“Mlada si i imala si vjerojatno lijep život. Ali jednoga dana ćeš patiti i sve što ćeš imati je božja ljubav”, rekla je Carolini i zaradila oduševljeni pljesak publike.

Tek se četvrti sudac, glumac Fernando Villarroel, odbio uključiti u raspravu, zaključivši da talent i religioznost nemaju veze jedno s drugim. Carolina se na kraju provukla u sljedeći krug natjecanja sa dva glasa za i dva glasa protiv.

Video njenog nastupa i komentara sudaca u međuvremenu je obišao svijet, a žiri je pritom zaradio stotine hiljada ljutitih komentara zbog svog čina. Mnoge udruge također su reagirale, pa je u konačnici pokrenuta istraga o spornom događaju.

Komentare sudaca s prijevodom, kao i sam nastup Caroline Pene, pogledajte u videu.

KOMENTARI:
Loading...