21.6 C
Bosanska Krupa
Srijeda, 4 Avgusta, 2021

Kod bake Elizabete sve je zeleno: Ne mogu zamisliti na sebi ni jednu drugu boju

- Oglas-

Elizabet Svithart (Elizabeth Sweetheart) iz Bruklina u Njujorku posljednjih 25 godina isijava zelenom bojom i mami osmjehe na lica svojih sugrađana koji uglavnom komentiraju koliko je optimistična i vesela. Čak su joj i kosa i nokti su zeleni.Zovu je ‘The Green Lady’ (Zelena dama) što ne čudi s obzirom na to s koliko zelenih nijansi je okružena.

– Otkako sam postala zelena ne mogu zamisliti na sebi ni jednu drugu boju – kaže ova simpatična sitna žena, visoka nešto malo iznad 150 centimetara, koja ne samo da je sebe odjenula u zeleno od glave do pete, već ni njen dom ne zaostaje za njom. Ulazna vrata su zelena, a ta boja se nastavlja kroz cijelu kuću.

Ona je inače umjetnica koja izrađuje sitne, fino oslikane akvarele, a decenijama je ručno oslikavala grafike za vrhunske dizajnere i proizvođače odjeće.- Uvijek radim one stvari koje me čine sretnom, a zelena je najpozitivnija i najsretnija boja koja postoji – dodala je.

Komšije se jako dobro sjećaju i porodičnog psa Dalejna (Dylana) kojeg je šetala, naravno, na zelenoj uzici, a palo joj je na pamet i obojiti ga u zeleno no njen sin to nije dopustio iako podržava majku u njezinom izražavanju ličnosti.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu. Objavu dijeli The Green Lady (@greenladyofbrooklyn)

Dodaj komentar:
- Oglas -

Najnovije

- Oglas -

Povezani članci