Udebljala se tako što je jela puno brze hrane i jer nije mogla vježbati budući da se bori s fibromialgijom, astmom i kilom, piše Fox News.

Trenutak kada je shvatila da joj je potrebna promjena bio je kada je naručila novu odjeću u britanskoj veličini 28, za koju je rekla da je već bila dva broja veća od njene normalne veličine.

Međutim, kada je odjeća stigla, nije je mogla odjenuti jer joj je bila mala.

– Znala sam da sam se udebljala, ali ne toliko. Samo sam plakala – kaže Sarah.

No, shvatila je da mora uvesti promjene u način života, pa je, kada je uslijedio lockdown, počela raditi sa ženom iz Cambridgea, a podvrgnula se i posebno osmišljenoj dijeti.

– Nakon mjesec ponovno sam mogla vježbati i šetati. Nabavila sam traku za trčanje i višenamjensku spravu za vježbanje – priča Sarah.

Ubrzo se njen konfekcijski broj smanjio na 14, a struk s opsega od 132 na 81 centimetar.

Zbog promjena morala je kupiti novu odjeću,a vjenčani i zaručnički prsteni joj prvi put, nakon 11 godina, nisu bili premali, nego čak preveliki.

Počevši s 146 kilograma, Sarah je izgubila 63 i sada je zadovoljna sa 83 kilograma.

Istakla je da sada ima manje problema s astmom te da ima puno više energije i samopouzdanja.

– Nisam imala samopouzdanja. Što sam više težine gubila, imala sam sve više samopouzdanja. Čak mi nije teško ni samoj izaći vani. Puna sam života. Ljudi me ne prepoznaju kad prolazim pored njih na ulici – ističe Armstrong.