Pokrenuta je istraga i, kako tvrde brazilski mediji, neimenovana žena optužila je najskupljeg nogometaša svijeta za silovanje koje se, kako tvrdi, dogodilo 15. svibnja u Parizu.

Sada su Neymarovi predstavnici na njegovoj službenoj stranici u potpunosti negirali optužbe.

“Iako je bio iznenađen, činjenice su bile poznate igraču jer je prije nekoliko dana bio žrtva pokušaja ucjene od strane odvjetnika koji je rekao da predstavlja interese navodne žrtve. Neymarovi odvjetnici su odmah obaviješteni i napravili su sve potrebne korake. U potpunosti negiramo neopravdane optužbe. Svi dokazi o njegovoj nevinosti bit će dostavljeni policiji u dogledno vrijeme.”

I Neymarov otac, koji je također njegov menadžer, negirao je sve optužbe.

“Ovo su teški trenuci. Ako ne pokažemo istinu brzo, sve će zakotrljati poput lavine. Ako moramo pokazati Neymarove poruke preko WhatsAppa, hoćemo.”

“Optužen sam za silovanje. To je teška riječ. Iznenadilo me. To je vrlo loše i vrlo tužno kad to čujem, jer tko poznaje moj karakter i moj integritet, zna da ja nikada ne bih učinio tako nešto. Bila je to zamka i na kraju sam pao, ali neka ovo sada bude lekcija. Postoje ljudi koji žele iskoristiti iznudom i to je tužno i bolno. Od sada ću iznijeti sve, sve naše trenutke, koji su intimni, ali potrebno je otvoriti i razotkriti kako bi se dokazalo da se ništa nije dogodilo. 

Ono što se dogodilo toga dana bio je odnos između muškarca i žene u četiri zida, nešto što se događa u svim parovima. Sutradan se ništa nije dogodilo, nastavili smo razmjenjivati poruke”, rekao je Neymar na Instagramu, a potom i pokazao te poruke i intimne fotografije koje je dobivao od spomenute djevojke.

قالب وردپرس

KOMENTARI:
Loading...