“Nekada sam radila u investicijskom bankarstvu, ali kad sam napunila 25 godina, promijenila sam karijeru i prešla na posao u kozmetičkoj industriji. Odjednom sam shvatila koliko je moja koža u lošem stanju. Prije sam obožavala svoje pjegice i redovito sam se sunčala”, otkrila je Bianca za Daily Mail.

Nakon što je primijetila da se nešto čudno događa, podvrgnula se pigmentacijskom testu kod doktorice Rekhe Tailor, a ona joj je otkrila koliko je njena koža oštećena ispod površine, što golim okom nije moguće tako jasno vidjeti. Biancu je šokiralo saznanje da su na njen problem, kako tvrdi Tailor, velik utjecaj imale svakodnevne aktivnosti koje uključuju gledanje u ekran zbog odašiljanja spomenute plave svjetlosti.

“Bila sam šokirana kada sam otkrila da mi koža nije oštećena samo izvana već da pate i njeni dublji slojevi”, priznala je Bianca.

Otkako je shvatila što joj se događa s kožom, Bianca je počela paziti pa se čak i kod kuće maže kremom sa zaštitnim faktorom 30.

“Ne morate biti na suncu da biste pretrpjeli oštećenja od zraka. Na bilo kojoj razini dnevnog svjetla vašu kožu neprestano bombardiraju UVA, UVB i HEV zrake koje ju neprestano oštećuju te ju čine starijom”, istaknula je dr. Tailor te savjetovala kako svaki dan moramo kožu štititi od sve tri vrste zraka.

 

قالب وردپرس

KOMENTARI:
Loading...