Ukoliko se gdje kad volite naći u središtu pažnje i pritom dobro zabaviti društvo, spretno izveden iluzionistički trik nikad vas neće iznevjeriti.

Čarolija je uvijek bila nedanmašan način da se prometnete u zvijezdu večeri, pa ako dosad niste imali priliku učiti od najboljih, pogledajte sljedeći video Rahata Hossaina.

Za one koji još nisu imali priliku čuti za tog mladića, reći ćemo tek toliko da je daroviti Hossain upravo taj koji stoji iza YouTube kanala Magic of Rahat, odnosno da je riječ o jednom na najpopularnijih ‘viralnih iluzionista’ čije trikove prati više od 4 miliona ljudi!

Hossain je prije par dana otkrio kako izvodi neke od svojih štoseva, pa ukoliko i vi želite znati kako levitirati ili naočigled maramice pretvarati u novac, eto prave prilike.

Vidjet ćete i sami, iza nekih se od čarolija kriju toliko jednostavna rješenja da ‘boli glava’, dok na nekima ipak treba malo poraditi.

Nama se najviše dopao štos s razrezanom bananom, moramo priznati da bez Hossainove pomoći nikad ne bismo dokučili kako to izvesti, prenosi dnevnik.hr.

 

KOMENTARI:
Loading...