Trik je do te mjere zaintrigirao javnost da ga već dva dana svi pokušavaju ‘provaliti’, a zasad najprihvaćenija teorija kaže da su iluzionist i član žirija Simon Cowell sarađivali.

Iluzionist i “čitač misli” Jamie Raven (31) nametnuo se u subotu u zvijezdu sedmice u Velikoj Britaniji zahvaljujući nastupu u showu Britain’s Got Talent, odnosno triku koji je podigao cijelu dvoranu na noge ali i ostavio stotine gledaoca u potpunoj nevjerici.

O kakvom je triku riječ doista je najbolje da pogledate sami, mi ćemo dodati još tek toliko da je trik do te mjere zaintrigirao javnost da su pojedini ubrzo skovali teoriju zavjere i optužili suca Simona Cowella da je pomogao Ravenu pri izvođenju štosa.

Naime, dan nakon emisije je otkriveno da su se Raven i Cowell u studenom imali priliku upoznati na jednoj humanitarnoj večeri, pa budući da je Cowell upravo bio taj koji je na kraju izabrao kartu, i ne čudi što je “pala” priča da je čudesni štos zapravo režiran.

Ipak, obojica su energično odbili takve navode:

“To je tačno. Te smo se večeri nalazili u istoj prostoriji, ali nismo imali priliku razgovarati. Prvi put smo koju rečenicu razmijenili tek na audiciji za show”, odvratio je na to iluzionist.

KOMENTARI:
Loading...