Šenki Maslani iz Aračinova, poznatiji kao Šenki Versaće, dobio je nadimak jer je sigurno jedan od najvećih obožavalaca ove svjetski poznate marke. Šenki planira da dovede dizajnerku Donatellu Versace u Skoplje.

– Opsjednut sam Versaćijem od 2009. godine. Prvo sam kupovao odjeću, a onda sam i na kuću stavio logo mog omiljenog brenda. Svi moji automobili, bazen, svaki komad namještaja u kući su Versaće ili sa njihovom prepoznatljivom šarom, čak i pločice u kuhinji. Moj nakit, kozmetika, posteljina, tepisi, zavjese, posuđe… Apsolutno ne postoji ništa, a da nije brendirano – priča Šenki za Fokus.mk.

– Zato će i moj kafić biti uređen u stilu prepoznatljivog znaka. Planiram i da pozovem legendarnu Donatellu na otvaranje – kaže tridesetogodišnji Šenki, koji je ima privatni biznis sa automobilima.

– U uređenje kuće i bazena utrošio sam oko milion eura. Sve sam kupovao u Italiji. Radim već 12 godina, imam dobar posao i nije mi žao da trošim novac. U ormaru mi je bukvalno sve od Versaćija, od šešira do čarapa. Nedavno sam kupio bokserice od 188 eura i čarape od 45 eura – dodaje Šenki Versaće.

– Živim moj Versaće san – kaže Šenki.

Dodaje da planira uskoro da promijeni prezime Maslani u Versaće, jer ga po njemu svi prepoznaju.

– Kada mi dođu gosti iz inostranstva vide da i kod nas u Makedoniji može lijepo da se živi – kaže na kraju Šenki.

 

KOMENTARI:
Loading...