Drugi put se dešava da internet naprosto poludi nakon snimka američkog predsjednika Donalda Trumpa koji pije vodu. Dok se jedni smiju načinu na koji je to učinio, drugi su ozbiljno zabrinuti za njegovo zdravlje.

Dok je predstavljao novu strategiju nacionalne bezbjednosti pred vojnim zvaničnicima na brifingu u Washingtonu, Trump je u jednom trenutku dvjema rukama posegao za čašom vode poput malog djeteta.

Naravno, komičan trenutak nije prošao neopaženo te je na društvenim mrežama krenula lavina komentara.

Izvor: YouTube

Dok se većina zadržala na ismijavanju i upoređivanju Trumpa sa djetetom, neki su se poigrali doktora te zaključili kako se sigurno radi o degenerativnom poremećaju, poput demencije, koja može da prouzrokuje drhtanje ruku.

“Drži čašu vode poput mog trogodišnjeg unuka. Stvarno mislim da Trump boluje od demencije”,napisala je jedna od komentatorki.

Inače, to nije prvi put da je Trump imao poteškoće u ispijanju vode. U novembru je sa obje ruke uzeo flašicu vode i na čudan način pio iz nje tokom novinarske konferencije u Bijeloj kući. I tada je njegov potez pokrenuo ludilo na društvenim mrežama.

KOMENTARI:
Loading...