Tinejdžerka iz Velike Britanije je ‘ukrala šou’ društvu na školskoj maturalnoj večeri, nakon što je na večeru stigla u Rolls Royce Phantomu ukrašenom sa više od 4 milijuna Swarovski kristala. Samo 15 minuta vožnje tim luksuznim automobilom košta oko 500 funti, ili više od 1.000 KM. 

Isha Sanah Akhtar (16) za tu se priliku impresivno i odjenula, izabravši plavo-sivu večernju haljinu koja je stajala oko 240 funti, ili više od 500 KM. Osim toga, za 300 funti, odnosno više od 600 KM, angažirala je i vlastitu snimateljsku ekipu, koja je snimala dok se pripremala i dok je putovala na maturalnu večeru. 

Dašak luksuza omogućio joj je njen daidža Amar Akbar, koji je stigao s njom na maturalni ples u hotelu Dunkenhalgh u Clayton-le-Moorsu. Djevojka koja živi s majkom Nabilom Akhtar doživjela je tako noć za pamćenje. 

– Daidža mi je poput oca još otkad sam bila dijete. On i porodica željeli su napraviti nešto posebno za moju maturalnu večer, priča mlada djevojka, koja je iza automobila zakoračila na crveni tepih, koji je vodio do samog ulaza u hotel.  

– Promocija je bila nevjerojatna. Automobil i sve ono što su učinili za mene me rasplakalo. Želim zahvaliti mom daidži, tetki i fotografu te svima koji su mi pomogli da moja maturalna večer bude veličanstvena, ispričala je Isha za The Sun. 

Dodala je kako je za njenu šminku i frizuru zaslužna teta Rozana Ghafoor, dok je koreografiju za fotografije izradio Wahid Ahmed iz studija Gold Wings.

Mlada djevojka očekuje rezultate upisa na koledž i nada se da ce nastaviti studij na St Mary’s Collegeu u Blackburnu, gdje želi studirati prirodne predmete te da će postati radiologinja, prenosi 24sata.hr.

قالب وردپرس

KOMENTARI:
Loading...