Nostalgija ili zaista ljepša vremena? Oni nešto mlađi se sjećaju svih polomljenih džojstika, potrošenih sati u Master ligi, i epskih mečeva sa svojim prijateljima, a kako i ne bi kada su zaista fenomenalni fudbaleri igrali u tom periodu!

Tada se za “Derby della Madonnina” smatralo da je jedan od najkvalitetnijih u svijetu, a sada milanski velikani ne mogu da vrate slavu starih dana!

 Na jednoj strani: Dejan Stanković, Zlatan Ibrahimović, Adrijano, Figo, Zaneti, Vieria, Groso i Kambiaso, a na drugoj ništa lošija imena: Kaka, Dida, Kafu, Sedorf, Inzagi, Pirlo, Nesta, Maldini, Gatuzo

Ili možda ste više voljeli engleski klasik između Unaiteda i Arsenala, mnogi su htjeli da budu u koži Fergusona i Wengera, pa da vode igrače kao što su: Ronaldo, Vidić, Ferdinand, Roony, Van Der Sar, Ryan Giggs, Schols, Evra, Saha kod “crvenih đavola”, ili kod “tobdžija”: Fabregas, Ture, Leman, Rosicki Silva, Ljunberg, Adebajor, Galas i legendarni Thiery Henry!

A gde je “El Klasiko” sigurno se pitate?! Moćni “Galaktikosi” predvođeni superzvijezdama kao što su: Beckham, Roberto Carlos, Casilas, Canavaro, Diara, Raul, Ronaldo, Van Nisterloy, a na drugoj strani pravi mađioničari sa loptom: Puyol, Zambrota, Valdes, Chavi, Iniesta, Marques, Deko, Messi, Eto i Ronaldinho!

قالب وردپرس

KOMENTARI:
Loading...