Starački dom “Villa Adriana” u Bihaću ulazi na tržište u regiji kao pionir u pružanju visokokvalitetnih usluga za ovu vrstu posla, a sve to oslanjajući se na iskustva i koncepte visokorazvijenih zemalja u okruženju čiji rad pomno prate.

Nalazimo se u mirnom i urbanom dijelu grada Bihaća, u naselju Luke na adresi ul. Branka Ćopića 25, na čijoj se udaljenosti od svega 200 do 400 metara nalaze svi važniji objekti grada Bihaća kao što su Kantonalna bolnica „Dr. Irfan Ljubijankić“, apoteke, Sportski centar „Luke“,stadion.

PU Villa Adriana je moderne i atraktivne arhitekture, a unutrašnjost iste omogućava prijateljsku i porodičnu atmosferu. Objekat površine od 2.241 m2 sa pratećim objektima površineod 142m2 sagrađen je od visokokvalitetnih materijala, koji Vam obezbjeđuju toplinu zimi, a prijatnu temperaturu za boravak ljeti. Raspolaže s luksuznim kapacitetom od ukupno 33 sobe, od kojih su 19 jednokrevetnih i 14 dvokrevetnih koje primaju ukupno 47 korisnika, te prostranim terasama za odmor i uređenim vanjskim prostorom sa sadržajima za dnevni boravak i rekreaciju.

Svaka od naših soba opremljena je svom potrebnom opremom i tehnikom čiji je osnovni zadatak osigurati što ugodniji boravak koji dodatno upotpunjuje našu uslugu.

Boravak u Villi Adriana nije zamišljen kao bolnički smještaj već se isti odlikuje raznovrsnim dnevnim aktivnostima edukativnog, socijalnog i fizičkog razvoja koje naš stručni tim osmišljava, provodi i konstantno unaprijeđuje, te pruža i osnovne medicinske usluge po potrebi i želji korisnika ustanove. Glavni cilj i želja nam je da Vaš fizički, intelektualni i socijalni život unaprijedimo, te smo tu za Vas.

U prijatnom okruženju, uz pratnju ljubaznog osoblja, želimo da se stanari PU Villa Adriana osjećaju bezbijedno, zadovoljno i sretno.

Moramo napomenuti da smo ovih dana napravili i video materijal o našoj ustanovi i trenutnim stanovnicima našeg doma koji vam prenosimo u cjelosti:

KOMENTARI:
Loading...