Dino Merlin u prelijepu Tvrđavu Ostrožac kod Cazina dolazi sutra, ponedjeljak, 31. juli, nakon spektakularnog koncerta koji je održao u rasprodanoj Areni u Puli.

Spektaklom na jednoj od najljepših pozornica na Mediteranu ovaj kantautor je još jednom potvrdio kako uživa status regionalne megazvijezde.

Dino Merlin

Smještena na uzvišenju iznad Une, tvrđava Ostrožac nalazi se na listi naših nacionalnih spomenika, a na ovom posebnom lokalitetu Dino Merlin je održao koncert davne 2000. godine u okviru turneje “Sredinom”.

Show “Hotel Nacional” koji se dosad upisao na mapu u gotovo 70 svjetskih destinacija i ugostio više od pola milijuna posjetitelja za ovo ljeto, pored inače visokih produkcijskih standarda, osvježen je najnovijim laserskim, svjetlosnim i drugim multimedijalnim elementima, UV rasvjetom, specijalnim efektima te impresivnom video produkcijom.

Organizator koncerta Magaza u saradnji sa Stage Art apelira na publiku koja će u Ostrožac 31. jula stići iz svih dijelova Bosne i Hercegovine, ali i susjednih država, da se prema Tvrđavi uputi na vrijeme kako bi se izbjegle gužve, a zbog velikog broja očekivanih posjetilaca. Kapija Tvrđave se otvara u 18:00, a početak koncerta je zakazan za 21:00 sat.

Publiku očekuje izvrstan show kao i jedinstvena energija koju na scenu donosi ovaj umjetnik. “Vrelo ljeto, vrela noć, vi i ja…jedna divna melodija”, stih je kojim Dino Merlin najavljuje ovaj koncert.

Dino Merlin

Još malo ulaznica je preostalo za koncert u posebnoj atmosferi tvrđave Ostrožac i mogu se pronaći na prodajnim mjestima mreže Kupikartu, putem portala www.kupikartu.ba, kao i na sljedećim ovlaštenim prodajnim mjestima u BiH:

Bihać: Nacionalni park Una, Poslovni centar Adna, Poslovni centar Bingo

Bosanska Krupa: Turistička agencija Krupaturist, Poslovni centar Adna

Cazin: Dom kulture (Kulturni centar), Poslovni centar Adna, Poslovni centar Bingo

Velika Kladuša: Poslovni centar Adna, Radio Velika Kladuša – Nacionalni park Una

Sve dodatne informacije mogu se pronaći na: http://www.dinomerlin.com/Ostrozac2017

Dino Merlin

(Cazin.NET)

KOMENTARI:
Loading...