Eto opet februara !!!    

U prošloj godini digli su 23,5 miliona maraka kredita i potrošili ga. Reformska agenda premijera Izudina Saračevića je farsa, uvećali su javnu potrošnju za 10 miliona, iako su se prihodi od poreza povećali za 15 % oni i dalje traže kredite, ne samo za Vladu nego i za Općinu Cazin.

SDA i ASDA su uzjahale ovaj kanton i nikome se ne piše dobro. Pokušali su zanemariti Zakonske obaveze iz Budžeta da bi prebacili 5 miliona za općinske izbore, nismo im dozvolili ali ipak su provukli 2 plus 1 milion maraka nižim nivoima i kroz Min.privrede.

Taj novac oni žele dijeliti odmah, to je priroda njihove ucjenjivačke koalicije, treba mazati oči biračima- kazano je danas na press konferenciji DF-a.
Oni su naglasili da samo još više spinova možemo očekivati od Vlasti, kao što je bila posljednja prozvka premijera na opoziciju, koja je po njemu trebala izglasati im kredit.
Pored predsjednika Farke Hodžića i Ekrem Prošić Maršal je kazao par riječi.
-Vidjećete ljudi, ali eto nam opet februara i protesta, samo vas molim dragi građani, nemojte ko i prošli put govoriti – svi ste vi isti – kad vidite da nismo, borimo se, ne damo im da rade šta hoće, ali ruke su nam svezane.

KOMENTARI:
Loading...