18-godišnja Nejra Prošić iz Cazina prošle godine se takmičila u Pinkovim zvezdama, gdje je svojom izvedbom pjesme “Oro” oduševila sve, i to ne samo svoje sugrađane, već i cijelu BiH. Čak je i sama Ceca Ražnatović dijelila komplimente mladoj Cazinjanki za koju je rekla da zna iznijeti emocije kroz pjesmu, da ima čistinu u glasu, odličnu visinu i fenomenalan raspon glasa. 

Iako u Pinkovim zvezdama nije došla daleko, mlada Cazinjanka učesnica je ove sezone najgledanijeg regionalnog muzičkog takmičenja, Zvezde Granda, gdje svojim nastupima pokazuje da je rođena za muzičku scenu. Članica žirija, Jelena Karleuša, istakla je da na sceni treba jedna ovakva vatrena crvenokosa, dok je Ana Bekuta naglasila da Nejra posjeduje X faktor potreban za uspjeh u ovom polju.

Tako se Nejra sa svih sedam “da” plasirala direktno u drugi krug takmičenja i jedva čekamo da vidimo kakav će izbor pjesama biti u idućem krugu.

Na svojoj Facebook stranici, koja je nedavno napravljena, Nejra je postavila video u kojem na suho pjeva veliki hit još većeg pjevača Mirze Selimovića pod nazivom “Boliš me”.

Poslušajte kako to zvuči!


KOMENTARI:
Loading...