Na 35. Ceremoniji proglašenja najboljih od najboljih poslovnih ljudi i kompanija iz Bosne i Hercegovine, koja je nedavno urpiličlena u Banjoj Luci priznanje za najuspješnije iz oblasti konsaltinga dobili su Sandi Zulić, direktor kompanije i Una Consulting d.o.o. iz Bihaća. Firma Una Consulting poznata je po svojim projektima, a konsultantske usluge osim u BiH, pružaju i u zemljama jugoistočne Evrope, a imali su i projekt u Ukrajini.

– Uspješnost poslovanja Una Consultinga u najvećoj mjeri zavisi od predanosti, inovativnosti, efikasnosti i učinkovitosti njenih zaposlenika i sigurno velik dio zasluga za ovu nagradu pripada njima. Također, dio zasluga za dodijeljenu nagradu pripada i našim prijateljima, partnerima i klijentima koji su ovako teškim vremenima imali razumijevanja, povjerenja i strpljenja za naše ideje, prijedloge i planove. Kao i sve druge nagrade i ova predstavlja veliku čast, ali i obavezu da nastavimo izgradnju naših kapaciteta, posebno ljudskih, budemo još predaniji i kreativniji, te da na zadovoljstvo naših klijenata realiziramo naše poslovne planove, izjavio je Zulić prilikom dodjele nagrade.

Osim proglašenja najboljih, banjalučka manifestacija u čast biznisa je protekla i u znaku razgovora i dogovora biznismena i predstavnika vlasti sa najviših nivoa o mogućim pravcima daljeg razvoja, unapređenju ekonomije, bržem i većem regionalnom povezivanju, ekonomskim dometima i budućim šansama Bosne i Hercegovine kao cjeline.

Komentari: