Već 17. dan traje potraga za nestalim Kemalom Velićem iz Bužima. Još uvijek nema rezultata ni informacija o nestanku ovog Bužimljanina.

Kako je već ranije pisao portal Cazin.NET, Velić se nalazio u Kantonalnoj bolnici „Dr. Irfan Ljubijankić“ u Bihaću jer je trebao na operaciju tumora 21. marta. 13. marta, oko 18.30 sati je izišao iz bolnice i od tada mu se gubi svaki trag.

Koordinacija boračkih udruženja općine Bužim u saradnji sa MUP-om organizira potragu i pretres terena na područjima Unsko-sanskog kantona 30. marta 2016. godine.

Molimo građane, bivše saborce, boračka udruženja, kao i sve druge koji su zainteresovani da učestvuju u potrazi za Kemalom Velićem, da se se prijave u Organzaciju RVI ili da se jave na broj 061-677-405 radi evidencije i organizacije prijevoza.

Polazak je u srijedu iz Čave (Bužim), u 6.30 sati.

Kemal na sebi ima kariranu ljubičasto-plavu košulju, sivu duksericu i teksas hlače. Također, na čelu ima ožiljak od operacije.

Mole se svi oni koji su ga slučajno vidjeli ili imaju neka saznanja u vezi nestalog Kemala da se jave porodici na brojeve telefona:

  • 061 822 905
  • 061 677 405

Također, porodica je ponudila novčanu nagradu u vrijednosti od 1.000 KM ukoliko neko pronađe nestalog.

KOMENTARI:
Loading...