Sanska policija u akciji usmjerenoj na identifikaciju lica koja se bave prodajom narkotika u blizini škola, uhapsila je tri osobe zbog sumnje da su izvršili krivično djelo neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policijska patrola je prilikom obilaska pozornog reona, u krugu škole zatekli su lica T.H.rođen 1994.godine, T.O. rođen 1995.godine i V.S.rođen 1999.godine. Pregledom lica kod T.H. i kod lica T.O. pronađena je u najlon vrećici u kojoj se nalazila manja količina biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu „ Cannabis sativa L“ i ručno rađena cigareta tzv. “Joint“.

Uhapšene četiri osobe u Bosanskoj Krupi: Polupali inventar u ugostiteljskom objektu

Policija u Bosanskoj Krupi uhapsila je jučer četiri osobe iz te općine zbog osnovane sumnje da su narušili javni red i mir galamaom i razbijanjem inventara u ugostiteljskom objektu u Bosanskoj Krupi.

Konobarica, koja se je s još nekoliko osoba nalazila u unutrašnjosti ugostiteljskog objekta, prijavila je da su u ugostiteljski objekat došla četiri lica, a radi se o G.E.rođen 1980.godine, Š.H.rođen 1989.godine, S.E. rođen 1967.godine i A.M.rođen 1962.godine, koji su u alkoholiziranom stanju te nakon što im je odbila dati piće lice G.E počeo je razbijati po lokalu.

Daljnji rad na dokumentovanju krivičnog djela „Nasilničko ponašanje“ nastavljaju istražitelji OKP PS Bosanska Krupa.

KOMENTARI:
Loading...