U prodaji članske karte i ulaznice za penzionere

Upravni odbor NK Jedinstva iz Bihaća na svojoj posljednjoj sjednici 02. marta 2015 godine, donio je odluku o izradi članskih karata i ulaznica za penzionere, za sve simpatizere i ljubitelje kluba.

Penzioneri sa primanjima manjim od 500 KM za ovu polusezonu ulaznicu za sedam domaćih susreta mogu kupiti po cijeni od 10 KM, a penzioneri čija primanja su veća od 500 KM za ulaznicu bi trebali izdvojiti 20 KM. Dokaz o visini penzije posljednji ček.

Članska karta 50 KM

Simpatizeri i ljubitelji kluba od danas mogu kupiti i ČLANSKE KARTE.

Članska karta je trajni dokument i potvrda o članstvu. Cijena članske karte za ovu polusezonu  iznosi 50 KM, a ista vrijedi  i kao ulaznica za sedam utakmica koje će se u ovoj polusezoni odigrati na stadionu Jedinstva.

Vlasnici članske karte će svoje članstvo moći obnoviti svake godine, a visina članarine na godišnjem nivou je 20 KM uz predodžbu članske karte. Visinu cijene za sezonske ili polusezonske ulaznice za članove kluba odredit će Upravni odbor.

Informacije za kupovinu članskih karti i ulaznica svi zainteresirani mogu dobiti svaki dan u prostorijama kluba ili na telefon fiksni: 037/ 220 – 548 ili mobitel 061 / 737 – 150.

KOMENTARI:
Loading...