U Orljevini je nađeno tijelo nestale Aldine Porić – potvrdila je 034portalu Ivana Radić, glasnogovornica PU požeško-slavonske, prenosi bh. novinska agencija Patria.

Tijelo je nađeno kod naselja Dervišaga, oko šest kilometara udaljenog od mosta gdje je djevojka upala u rijeku.
Par 20-godišnjaka je prošle srijede navečer šetao kod rijeke u Cerničkoj ulici u Požegi i iz još neutvrđenih razloga oboje su upali u Orljavu, piše Index.hr.

Jučer su vatrogasci iz Požege treći put od Aldininog nestanka podigli gumenu branu kako bi ronioci pretražili mjesto pada, a pretražena je i brana u Industrijskoj ulici.

– Sumnjam da je uopće i pala u vodu – rekla je jučer Jasmina Porić, sestra djevojke nestale prošlu srijedu navečer.

S Antoniom Pavlovićem, koji je s Aldinom upao u rijeku, ali se uspio spasiti, njena porodica nema kontakta.

– Nije nam se javio niti smo mi zvali njega. Tko zna što se tu sve dogodilo. Svašta se priča i više ne znamo u što da vjerujemo. S policijom smo u kontaktu, ali ni oni nemaju novih informacija – ispričao je medijima porodični prijatelj. Dodao je kako se Aldinina majka najteže nosi s cijelom situacijom.

Sestra je uvjerena da Aldina nije sama skočila u vodu jer je bila puna planova.

– Priča se sad svašta i svatko ima svoj film u glavi. Ona je imala tolike planove u životu. Trebala je za par mjeseci doći raditi kod mene u Poreč, posao joj je bio sređen. Prošla je i bolest, kosa joj je bila opala što ju je mučilo i sad da to napravi radi jednog dečka? Nema šanse. Taj dan je naručila i haljinu u trgovini, dogovarala s prijateljicama kafu – rekla je Jasmina.

U PU požeško-slavonskoj provode detaljnu istragu.

KOMENTARI:
Loading...