Bihaćki policajac Elvir Piralić poznatiji kao Eli, prije nekoliko dana postao je poznat široj javnosti tako što je ispred porodične kuće savladao nekoliko migranata koji su se fizički sukobili. Tom prilikom kod migranta iz Libije pronađen je i plinski pištolj koji je upotrijebljen u sukobu, a razbijeno je i staklo na obližnjem objektu.

Učestvujte i vi sa diskusijom na “užarenoj” temi “Migrantska kriza” na FORUMU:

>>> FORUM: Migrantska kriza  <<<

Isti policajac je danas prilikom intervencije u naselju Nova četvrt u Bihaću napravio nesvakidašnju scenu. Prilikom prilaska kući za koju se sumnjalo da se koristi kao smještajni objekat za ilegalne migrante, grupa od dvadesetak lica je krenula bježati u pravcu šume Borići. Elvir je “iskočio” iz policijskog vozila i krenuo u potjeru za njima dok su ostale kolege krenule drugim pravcem.

Nakon nekoliko trenutaka policajac je mahnuo novinaru USKinfo.ba koji se nalazio u blizini, a kada smo prišli vidjeli smo grupu migranata kako se sama vraća prema Elviru, dok je on prije toga uspio zadržati njih nekoliko.

Učestvujte i vi sa diskusijom na “užarenoj” temi “Migrantska kriza” na FORUMU:

FORUM: Migrantska kriza 

(USKinfo.ba)

Objava Superpolicajac ELI: Čovjek koji je savladao migrante u Midžić-mahali, danas ”zarobio” dvadesetoricu u Borićima pojavila se prvi puta na BISCANI.NET.

قالب وردپرس

Komentari: