S ponosom najavljujemo veliki promotivni događaj za Stari grad Ostrožac koji će se ove godine pojaviti u videu za pjesmu predstavnicu BiH na Eurosongu. Naime, JU „Kulturni centar“ Cazin je ostvarila uspješnu saradnju sa BiH timom Eurosonga, koji će u ponedjeljak i utorak, 04. i 05. aprila snimati promotivni videoza najavu pjesme „Ljubav je“ na lokaciji ovog nacionalnog spomenika, bisera naše Krajine.

Pored ostalih dijelova BiH, Ostrožac je odabran kao predivna i jedinstvena lokacija koja pruža nezaboravne slike prirode, umjetnosti i kulture, te će zbog toga biti promovirana u oficijelnom videu za pjesmu predstavnicu na Eurosongu u dvije jezičke varijante: bosanskoj i engleskoj.

Ovo je veoma važan trenutak za našu općinu i za naše kulturno-historijsko blago, koje će moći vidjeti nekoliko miliona ljudi širom svijeta. Na taj način pišemo lijepe priče o našoj zemlji, njenim turističkim ljepotama i potencijalima.

Bodrite naše predstavnike na Eurosongu 14. maja u Štokholmu, pogledajte kakve će se sve ljepote pojaviti u promotivnom videu i uživajte u krugu vaših najdražih.

KOMENTARI:
Loading...