35.9 C
Bosanska Krupa
Srijeda, 23 Juna, 2021

Šokantne ispovijesti: Huda, nemaš pravo da psuješ donatorima, vraćaj dug i ispoštuj siromašne

Priča o djelovanju Huda kompani i njegovim relacijama sa raznim donatorima svakim danom poprima šire dimenzije. Posebno je aktuelna rasprava i međusobne opružbe sa Mirsadom Zulić, koja se putem svoga FB profila obratila, iznijela šokantne ispovijesti i oštro prozvala Hudu i neke njegove današnje prijatelje. Evo šta navodi u svome Live FB Mirsada:

“Objavila sam Osmana Opu Delalića, koji mi duguje preko 75 hiljada eura. On je, kada sam otišla u Švicarsku, otišao kod Huda kompani i sa njegovog mesindžera mene zvao i ometao me na konferenciji i pred radnicima i kupcima, jer sam njega blokirala, jer mi psovao mrtve roditelje i kćerkicu od 4 godine i da sebi pripremim vreću.

To je sad sudski proces. Policija Cazin nije odradila šta je trebala pravovremeno, ali sada radi kako radi i to se mora riješiti. Opo mi je prijetio, da povučem prijavu. Huda se druži sa mnom, dolazi u Kostelski, zato što sam ja donirala i pomagala narod Krajine. Sve sam to radila zbog našeg naroda. Juče Huda kompani kada nije došao na live ovdje, on je sutradan javio se i u Live pozvao da se kratko obrati i Opo Delalić. Huda, kome je ovo poruka?

Mirsada vas se ne boji… Mangaši, i sama kad bih stajala ne bojim vas se. Huda, ovo ti nije trebalo. Iza mene stoji vojska, armija… Kad bih htjela, svi su ovdje. Huda, da pozoveš čovjeka koji je meni dužan i prijetio, dovedeš u live i meni šaljete poruke, to ti nije trebalo… “Huda, kažem ti, nemoj meni tih mangupskih priča, da ćete ušutkati Mirsadu, ne prijetite mi, imajte srce, karakter i stanite ispred mene i vratite novac koji sta dužni.”- poručila je Mirsada.

Evo, sama sam u Kostelskom, ne trebam nikog, ako budem trebala armija će biti iza mene. Huda, vraćaj dug, ispoštuj siromašne porodice. Sudski proces traje protiv Ope i to će morati biti riješeno. Huda ti si nečovjek, ljigavac… pred tobom je prijetio, a ti kažeš pred policijom da je sve istina što je Opo govorio… “Zašto bi vi meni psovali mrtve roditelje i prijetili, to je moj novac, ja to nisam našla na cesti. Sram vas bilo monstrumi, jednoj ženi da prijetite…” izjavila je Mirsada Zulić na svome Live FB. Huda, tvojoj živičarki sam poslala poruku da pošalje račune za krov Dida i majke…

Nije odgovorila… Imam račune od Nade da je krov plaćen 2500 KM, a ja sam ti poslala 3200 eura. Dakle, imaš 24 sahata da vratiš mi novac samo za taj krov. Rekla samo to tvojoj Elvisi, a opet se ne oglašavaš… “Što se dešava sa bolesnim? Ti opet obiđeš bolesne, snimiš bolesne, prikupiš novac za njih i onda im ne odneseš taj novac… I ljudi te zovu… Kad ćeš odnijeti taj novac bolesnim. Mani se tvojih šema da se dugovi plaćaju sa donacija za bolesnih…” – izjavila je Mirsada. Jako je puno šokantnih izjava iznijela u Live FB koji je trajao preko 20 minuta. Kako će se ova tema razvijati i dalje završiti saznaćemo u narednom periodu.

Dodaj komentar:
- Oglas -

Najnovije

- Oglas -

Povezani članci