14.4 C
Bosanska Krupa
Subota, 18 Septembra, 2021

Sinoć košarka u Velikoj Kladuši oduševila mnoge

U sklopu manifestacije “Kladuško ljeto” organiziran je “BASKET KUP VELIKA KLADUŠA”,a titulu najboljeg ponijela je ekipa “IMAN FONDACIJA“.
- Oglas-

“Basket kup Velika Kladuša” igrao se na igralištu Prve osnovne škole, kultnom mjestu kada je u pitanju basket u Velikoj Kladuši.. Publika, koju su činili pripadnici svih generacija, mogla je uživati u atraktivnim potezima kojih u basketu nikad ne nedostaje. 

U finalu su se našle ekipa „Reunited“, u sastavu Armin Hodžič-Mizin, Jasmin Šahinović,Denis Čaušević, i Alen Kasić; i ekipa „Iman fondacija“,koju su činili: Arif Alagić, Hasan Džaferović, Hasan Miljković i Harun Miljković. 

Slavila je ekipa “Iman fondacija”, ujedno i najmlađa od 4 prijavljene ekipe, dok je treće mjesto pripalo ekipi „Noname“.
Ovaj praznik basketa prošao je u fer i korektnom nadmetanju, sto je uveliko olakšalo posao i glavnom sudiji Alminu Ferizu-Amki. 

Po završetku kupa dodijeljeni su pehari, a tri najuspješnije ekipe, uz pehare, dobili su i vrijedne novčane nagrade, koje će im biti uručene po završetku manifestacije “Kladuško ljeto”.

Dodaj komentar:
- Oglas -

Najnovije

- Oglas -

Povezani članci