36.4 C
Bosanska Krupa
Subota, 31 Jula, 2021

Senad Šepić isključio jedinog zastupnika zbog Kadirića koji je sada u NES-u

- Oglas-

Nakon nedavne rekonstrukcije Vlade USK-a i reakcija pojedinih političara i stranaka ostalo je puno pitanja na koje odgovori sami dođu.
Tako se press NB (uglavnom Šepićevo pisanje za Cazin.net) boreći se za poziciju Nijaza Kadirića u Vladi USK-a brutalno obrušio na Nisveta Jusića, zastupnika u Skupštini USK jer je dao podršku rekonstrukciji Vlade USK u kojoj je Nijaz Kadirić razrješen sa pozicije ministra, a na njegovo mjesto imenovana Samra Mehić. Tada Senad Šepić staje uz Kadirića i donosi odluku o isključenju Nisveta Jusića iz NB.

Međutim, ubrzo potom Nijaz Kadirić napusta NB i prelazi u NES (Asda) te tako Šepića i Đuzela ostavlja otvorenih usta u čudu. Izgleda da je u cazinskom dvoboju Hozan nadmudrio Šepića, a tek bi, jer da ne bude pomenute rekonstrukcije Vlade USK, NES (Asda) bi, gratis, sada dobio još jednog ministra više.

Biće zanimljivo pratiti reakciju vrha NB (njih par što ih je ostalo) koji je potpuno pogubio konce i vukao katastrofalno loše poteze u prethodnom periodu. Boreći se za jedne odrekli su se drugih, a onda ih napuste ovi prvi (Kadirić)…

Ili je zastupnik Nisvet Jusić “nešto znao” više od nekih drugih ili ti drugi nisu razumjeli pozadinu političkih igara u USK opet će vrijeme pokazati.

Dodaj komentar:
- Oglas -

Najnovije

- Oglas -

Povezani članci