U Bihaću je danas održana redovna Izborna skupština OO SDA Bihać na kojoj je jednoglasno za novog-starog predsjednika OO SDA Bihać izabran Sead Kadić. Prisutni delegati jednoglasno su podržali i novi saziv IO SDA Bihaća čime su završeni stranački izbori u jednoj od najjačih gradskih SDA organizacija u USK-a. Ranije su za predsjednike Asocijacije žena i Asocijacije mladih SDA Bihaća izabrani Zibija Muslić-Bibanović i Alen Mehdin.

Zahvalivši se svim prisutnim delegatima, članovima i simpatizerima, te gradonačelniku Bihaća, premijeru USK-a i federalnom ministru poljoprivrede,vodoprivrede i šumarstva na podršci i angažmanu na jačanju SDA u Bihaću, predsjednik Kadić, kazao je da SDA Bihaća iza sebe ima tri izborne pobjede koje joj daju za pravo da još boljim angažmanom rezultiraju i četvrtom pobjedom na lokalnim izborima 2016.godine.

” Hvala svima koji su mi ponovo ukazali povjerenje da vodim najjaču gradsku organizaciju SDA u USK-a koja je pokazala kako se odgovornom i poštenom politikom može voditi grad Bihać i USK-a. Pred nama je još mnogo posla i izazova, ali sam uvjeren da ćemo ih zajedno kao i dosada riješiti i poslati poruku da je sa jakom SDA jaka i država BiH “- istakao je Kadić.

KOMENTARI:
Loading...