Kao što je već najavljeno, koncertna agencija Stage Art doo Bihać priređuje nam veliki koncert regionalne muzičke zvijezde Željka Joksimovića. Željko Joksimović nakon šest godina ponovo dolazi u Bihać.

Koncert koji je dio promotivne turneje njegovog novog albuma održat će se u petak (1. aprila 2016. godine) u sportskoj dvorani “Luke” u Bihaću.

Predgrupa Željku Joksimoviću bit će popularni bihaćki bend The Evolution, koji svoj prvi nastup bilježi upravo na njegovom koncertu u Bihaću prije šest godina. Nakon šest godina i naknon stotina svirki historija se ponavlja.

Specijalni gost bit će i domaći pjevač Mirza Malkoč, koji je zadužen da zagrije publiku pred Željkov nastup.

Da je Željko Joksimović, osim jedan od najboljih muzičara sa ovih prostora, i veliki humanista, govori činjenica da se na prijedlog agencije Stage Art odrekao novca od autorskih prava u korist liječenja našeg mladog sugrađanina Aleksandra Beronje. 

Ovim humanim potezom Joksimović se priključio mnogobrojnim građanima i pravnim subjektima koji su se udružili kako bi prikupili novac koji je potreban za Aleksandrovo liječenje.

Prisjetimo se još jednom kako je Željkov nastup u Bihaću izgledao 2010. godine.

Ne propustite najbolji koncert u godini, 01. april, dvorana Luke, od 20 sati.

Ulaznice za koncert su u prodaji od 17. marta, a  prodajna mjesta su: Kod sata i u dvorani “Luke” u Bihaću, Radio Bosanska Krupa, Radio Velika Kladuša i Foto Dino u Cazinu.

KOMENTARI:
Loading...