Redakciji portala USKinfo.ba se javila porodica malog dječaka zalijepljenog za saobraćajni znak i, kako kažu, zgroženi su komentarima i reakcijom medija koji su objavili spornu fotografiju.

Zabrinuti roditelji (identitet poznat redakciji) kažu kako je sporna fotografija nastala još prije godinu dana i da je sve dječija igra.

“Nije ovo čin nikakvog zlostavljanja, mi nismo ni znali da se ovo desilo. Dokaz tome jeste i činjenica da niti djeca o tome nisu ništa pričali jer im je to ustvari potpuno nebitno. Ja sam stvarno u šoku, čitajući komentare na medijima gdje je objavljena fotografija, ispada da smo mi zlostavljali svoje dijete, a trenutno se javljam sa posla na kojem zarađujem za život upravo tog djeteta.

Svi smo se digli na noge zbog ovoga, a sve je kriva dječija igra, ništa nije tačno što mediji pišu, sve je čista laž i dezinformacija, nikakvog zlostavljanja nije bilo”, kazala je majka dječaka.

Roditelji dječaka su pokušali stupiti u kontakt sa Facebook stranicom koja je objavila spornu fotografiju i, kako kažu, nadaju se da će ista biti uklonjena.

“Mi želimo samo da se zna prava istina, mi nismo nikakvi zlostavljači, kako su nas mediji opisali, mi smo roditelji koji žive i rade za jako malo novaca i svaku marku dajemo za svoje dijete. Dječija igra ponekad uzme maha i dešavaju se ovakve stvari, mi se trudimo da u najboljem svjetlu odgajimo naše dijete”, kazali su roditelji malog dječaka.

KOMENTARI:
Loading...