D.O.O SEID-HIMBER je novootvorena firma koja će otkupljivati malinu,jagodu,krastavac itd.

O samim planovima i aktivnostima koje planiraju u budućnosti razgovarali smo sa  vlasnikom Smailom l(Smajo) Emrić:”Zasadili smo 30 hiljada sadnica, 5 različitih sorti, na poljoprivredno zemljiste od 55 dunuma na lokaciji Crnaja, Trzačka Platnica-Emrići.

U fazi realizacije, to jest izgradnje su i hladnjače kapaciteta preko 1000 tona i mogucnost da zaledimo sve sto otkupimo na čak -30 stepeni *C,  pored hladnjača u fazi izgradnje su i hale, realizacija teče po planu i neumorno se radi na tome da što prije uradimo i osposobimo pomenute objekte.

Ovim putem se zahvaljujem svima koji su na bilo koji način pomogli i dali svoju podršku, pozivam sve one koji su zainteresirani za saradnju da mi se obrate, ja ću ih saslušati i učiniti sve da dođemo do dogovora i saradnje.

Na kraju želim istaći  da mi je jako drago što mogu da zaposlim naše ljude i našu omladinu, koji su se odazvali u velikom broju i pošteno odradili ono za sto su bili i pošteno plaćeni”.

Novo otvorena firma D.O.O SEID-HIMBER se nalazi i u Cazinu, dakle od velikog značaja za ovaj kraj,za sve nezaposlene ljude i omogućavanje svima da učestvuju u ovome.

Na ovom se ne staje, ide se dalje sa radom.

Ovakav način samozaposlenja je ponekad jedini način za posao mladim ljudima, a firme koje garantiraju otkup Vaših proizvoda daju sigurnost u zaradu.

Zainteresirani za ovakav vid proizvodnje mogu slobodno stupiti u kontakt sa vlasnikom firme radi dogovora o saradnji.

KOMENTARI:
Loading...