Kažite nam ministri, naši poslanici, zašto učenici idu u školu, a profesora nemaju.

Zašto putuju, ustaju i dolaze do škole ako nema ko da im predaje. ZAŠTO???

Poznajete l’ osjećaj, zove se sramota, kad je učenik uskraćen za nastavu. Kad učenik pređe 20 i više kilometara do škole i onda nema nekog časa „nema novog zapošljavanja – kaže utučeni direktor od muke da popuni praznine u nastavi“, a profesorica na porodiljni morala otići, profesor imao udes.

Prazne retorike, bez razuma i logike, pričate šarene laži za narodne mase. Ako nema novog zapošljavanja, pa popunjavajte vi te praznine u nastavi, vaši savjetnici i politički poslušnici. U 8 radnih sati, svaki dan odradite i poneki čas. Vi ste svi stručni i obrazovani za svako područje. Vi sve znate u životu, samo za stolicu i dobru hediju.

Prazna obećanja su najbolja reklama oduvijek bila i ostala.

Pa ko bi vam ostao u Bosni, kad ni poštenog časa učenik nema, ali s druge strane najlakše je upravljati s glupim i nepismenim narodom. Nek se otvaraju privatne škole, za „štancanje“ diploma, prosperitet nam je Europa. Pa kome ćete tada biti ministri i premijeri.

I tako hajte ministri vrli i cijenjeni sa toliko znanja o ekonomiji, privredi, dajte nam prosperitet. Vi to možete, vi to hoćete, vi to želite, vi imate moć.

Ma vi imate samo jezik, a naš narod, koji pamti onoliko dugo-kratko, da na svakim izborima isto radi. Pa koga lažete, da nema novca, koga???

I da ministru, premijeru i ostali znam da nećete ovo pročitati (imam kulturu pa Vas persiram, al’ niste toga vrijedni) al nek’ na vaš obraz ide sve ovo što radite školstvu.

Velika NULA vam od srca. Jedinicu je teško dobiti.

P.S.

Sve za narod, u ime naroda!!!

 

KOMENTARI:
Loading...