Pogledajte sve konkurse iz “nestalog” broja “Krajine”

Jučer smo javnost obavijestili da je na području Unsko-sanskog kantona rasprodan čitav sedmični tiraž lista Unsko-sanke novine – “Krajina”, u kojima se, između ostalog, nalazio oglas za prodaju pokretne i nepokretne imovine “Krajinaputevi” D.D. u stečaju, kao i još neki bitni konkursi.

S obzirom na veliki interes javnosti, ekipa ABC portala potrudila se da nabavi jedan od rijetkih primjeraka “nestalog” broja Unsko-sanskih novina “Krajina”. Ovim putem za svoje čitatelje objavljujemo sve konkurse iz tog lista, a koji su glavni predmet interesovanja javnosti.

Kao što smo i pisali, u ovom broju “Krajine” nalazi se poziv oglas za prodaju pokretne i nepokretne imovine preduzeća “Krajinaputevi” D.D. u stečaju. Vidljivo je da su početne cijene licitacije koja se treba održati narednog vikenda daleko ispod stvarne, pa tako dva teretna vozila i pet putničkih automobila možete kupiti za već od 17.000 KM. Početne cijene ove licitacije možete vidjeti u tekstu oglasa ispod.

Sve što možemo reći u ovom trenutku je da se nadamo da ćemo saznati i iznose po kojima je navedena imovina u konačnici prodana i kome.

Pored toga, u “Krajini” je izašao konkurs za popunu radnih mjesta u JU Mješovita srednja škola Bosanski Petrovac i javni konkurs za imenovanje članova Nadzornog odbora JP Aerodrom Bihać.

Svakako je zanimljiv i javni oglas za izdavanje u zakup nemedicinskog prostora u Domu zdravlja Bihać.

Tu je i konkurs za popunu radnih mjesta u Gimnaziji Cazin, koji Cazinjani smatraju glavnim razlogom za “nestanak” ovog broja “Krajine”. Pored toga, tu su još konkursi za popunu radnih mjesta u KŠĆ “Ivan Pavao II” u Bihaću, kao i javni poziv Sportskog saveza Bihać za dodjelu nagrade za vrhunskog sportistu grada Bihaća, gdje se vjerovatno radi o proceduralnom oglasu za dodjelu obećanog stana Džananu Musi.

Koji od navedenih konkursa/oglasa je razlog što je ovaj broj “Krajine” rasprodan u rekordnom roku, procijenite sami.

konkursi_2konkursi_3konkursi_5krajina_putevi_stecaj_oglaskrajina_putevi_stecaj_oglas_2

 

KOMENTARI:
Loading...