rvin Dželalagić, među prijateljima zvani Džele, suprug, otac, veliki čovjek, donedavni igrač FK “Krajina” Cazin, a u zadnje vrijeme sudac na sportskim natjecanjima, izuzetno je cijenjen i voljen u svom Cazinu, a i šire.

Prije nekoliko mjeseci niko nije mogao ni zamisliti da će se baš on naći u teškom zdravstvenom stanju i zatrebati pomoć svih nas. Naime, prije mjesec dana Ervin je iznenada osjetio bolove da bi se nakon liječničkih pregleda ustanovilo da su oba bubrega u izuzetno lošem stanju, u fazi otkazivanja rada.

Članovi porodice, prijatelji, rodbina, komšije, prijatelji i sugrađani odlučili su mu pomoći u njegovoj borbi za život prikupljanjem novčanih sredstava potrebnih za njegovo daljnje liječenje, a to je ogromna cifra od 55 000 eura.

Tako je u četvrtak, 21. januara, u motelu “Estrada” Ostrožac organizirana “Noć podrške za Eru”. “Estrada” je bila premala da primi sve one koji su tu noć došli da pomognu velikom čovjeku da prebrodi ove teške životne trenutke. Na koncertu i u donacijama organizacija prikupljeno je do sada 23 926,50 KM.

Porodica Dželalagić se ovom prilikom zahvaljuje svim organizacijama, svim pojedincima i svakom ko je dao bilo kakav doprinos u prikupljanju pomoći za Eru, te poručuju:

“Naša akcija se nastavlja do konačne cifre – 55 000 eura!”

ervin_dzelalagic-pomoc

Pomozite i Vi, naravno ako ste u mogućnosti!

KOMENTARI:
Loading...