Ekipa mladih iz Bosne i Hercegovine i Engleske, sa sjedištem u Sarajevu, odlučila se ujediniti i napraviti nešto novo i drugačije na našim prostorima. Osnovni cilj je širenje međunarodnih odnosa mladih iz BiH i Engleske kroz širenje europske i svjetske zabave. Riječ je o muzičkoj manifestaciji, velikom Party Tour-u.

Party Tour je manifestacija koja se održava u više gradova u određenom vremenskom periodu od mjesec do godinu dana, a ova nosi naziv „Too Loud“ (Preglasno).

Plan je posjetiti nekoliko gradova na našem kantonu i donijeti u njih pravo muzičko osvježenje. U svakom gradu posjetitelje očekuju nova iznenađenja, novi DJ-evi, drugi žanrovi i različite nagradne igre, u kojima će moći osvojiti poklon karte za neki od budućih partija.

too_loud3Za početak ove uzbudljive turneje organizatori su izabrali upravo USK. Sve počinje 19. marta u klubu „Atila“ u Bosanskom Petrovcu.

„Too Loud“ je sigurno nešto što ne smijete propustiti! Doživite nešto novo, drugačije, upoznajte nove ljude i uživajte u odličnoj muzičkoj atmosferi!

Karte za događaje  isključivo se uzimaju na mjestu događanja.  Međutim, moguća je i rezervacija karata putem FB stranice Too Loud, na kojoj ćete moći pratiti sve novosti u vezi projekta, najave, raditi rezervacije ili postavljati pitanja u vezi događaja, tako da je već sada lajkajte!

KOMENTARI:
Loading...