Dana 12.03.2016. godine u 17.15 sati u Policijsku stanicu Bihać telefonom se obratila radnica sportske kladionice „FORMULA“ locirana u Ul. Muhsina Rizvića, J. Z. rođena 1991. godine u Bihaću, gdje je i nastanjena i prijavi da je neposredno prije poziva u prostorije sportske kladioce ušlo nepoznato muško lice sa sivom kapuljačom na glavi, sivom maramom preko lica i od iste pod prijetnjom hladnim oružjem – nož otuđio dnevni pazar kladionice.

Uviđaj na licu mjesta izvršili su pripadnici krim. policije te nastavili dalju kriminalističku istragu s ciljem pronalaska izvršitelja krivičnog djela “razbojništvo”.

Istog dana 12.03.2016. godine u 17.50 sati u Policijsku stanicu Bihać telefonom se obratila radnica sportske kladionice „HET TRICK“ locirana u Ul. Mehmed paše Bišćevića, V. K. rođena 1995. godine u Bihaću, gdje je i nastanjena i prijavi da je neposredno prije poziva u prostorije sportske kladioce ušlo nepoznato muško lice sa sivom kapuljačom na glavi, višebojnim šalom preko lica i od iste pod prijetnjom vatrenim oružjem – pištolj otuđio dnevni pazar kladionice. Uviđaj na licu mjesta izvršili su pripadnici krim. policije te nastavili dalju kriminalističku istragu s ciljem pronalaska izvršitelja krivičnog djela “razbojništvo”.

KOMENTARI:
Loading...