GO SDP Bihać u svom saopćenju za javnost po već ustaljenoj partijsko-komunističkoj propagandi i bez imalo stida obmanjuje javnost tobože brigom za grad Bihać i njegove građane. Od grada Bihaća pokušavaju praviti slučaj, a u strahu od potpunog raspada te nevjerodostojne i lažne priče koja se zove SDP Bihać, nikako da se okrenu oko sebe i ne vide da je Bihać u zadnje četiri godine postao grad investicija i da su u infrastrukturu ovog grada uložena milionska sredstva.

Danas im je problem proglašanje člana Predsjedništva i predsjednika SDA gospodina Bakira Izetbegovića za počasnog građanina grada Bihaća.
Nije im bio problem 2007.godine kada su tu titulu dodjelili Zlatku Lagumdžiji, nisu reagovali kada je Bakir Izetbegović 2014.godine od načelnika općine i predsjednika SDP Bosanska Krupa primio nagradu počasni građanin Bosanske Krupe.

Drugovi iz SDP-a!

Gradonačelnik grada Bihaća i GO SDA Bihać je u protekle tri godine dodjelio tri nagrade uglednim pojedincima i ljudima koji su nedvosmisleno i zaslužili, a to su bili Miro Lazović, Vesna Pusić i Reis Husein ef.Kavazović.
Nije nam jasno da se uz ovakve ljude ne može svrstati i član Predsjedništva BiH, čovjek koji je u ovih godinu dana pokazao da želi i hoće pomoći Bihaću i Unsko -sanskom kantonu.
Taj isti Bakir Izetbegović je već obezbjedio dio sredstava za obnovu za Vašeg mandata zapaljene kantonalne bolnice, isto tako je u federalnom budžetu obezbjeđeno 2.000.000,00 KM za istorijski projekat i potpuno realnu i moguću aktivnost izgradnje Aerodroma Golubić.

Dragi drugovi, nemojte po sebi cijeniti druge, u Vas je dodvoravanje postalo pravilom ponašanja, GO SDA Bihać i gradonačelnik Bihaća se nemaju potrebe dodvoravati predsjedniku Izetbegoviću, jer smo mi svijetla pobjednička priča i jedna od najjačih općinskih oraganizacija u SDA BiH.

Za budućnost ovog grada je važno da su počasni građani ovog grada ličnosti poput Josefa Megglea, Franje Komarice, Stjepana Mesića, Mire Lazovića, Vesne Pusić, Mustafe Cerića, Huseina Kavazovića i Bakira Izetbegovića koji će uvijek biti vezani za ovaj grad i biti zahvalni ovome gradu i pomoći mu u svakoj prilici.

Opasna je Vaša teza o stvaranju animoziteta prema Sarajevu, našem glavnom gradu i gradu heroju.
Bez Sarajeva, njegovog jačanja i razvoja, svima će nam biti gore.

Na kraju, SDA nikada nije bježala od odgovornosti za stanje u društvu, ali vi počesto i gotovo u pravilu zaboravljate da kad god ste vladali iza sebe ste ostavljali pustoš, a grad Bihać je najbolji primjer vaših lažnih obećanja i javašluka koji ste godinama provodili.

/ PRESS GO SDA BIHAĆ

KOMENTARI:
Loading...