CM cosmetic market danas je u Bihaću otvorio svoju treću poslovnicu, u ulici  Žrtava srebreničkog genocida (City centar).

Riječ je o prostoru veličine 300 m2, a zaposleno je pet novih radnika. Uz redovite aktivnosti i mnoštvo poslova koji se vežu za komunikaciju sa kupcima, poslovnim partnerima i klijentima, CM redovito radi i plan budućih aktivnosti, koji se veže za jačanje liderske pozicije, al i širenje maloprodajne mreže u BiH koje podrazumijeva značajno investiranje u izgradnju novih objekata, ali i osvježenje već postojećih.

Svojom bogatom i već prepoznatljivom ponudom CM nastavlja da  oduševljava nove kupce, otvarajući treću poslovnicu u Bihaću. Već dugi niz godina, CM je vlasnik prepoznatljivog slogana “Odabrano za Vas” koji upravo govori o želji i izboru samih kupaca kojima je kod kupovine puno toga važno, ali na prva dva mjesta stavljaju cijenu i kvalitetu.

Situacija u zemlji nije zavidna, pa u CM smatraju da treba misliti i na kupce čiji socijalni status, nažalost, donosi mnoga ograničenja kada je u pitanju trošenje novca. To je razlog što na policama CM-a svi mogu pronaći ono što njima najviše odgovara. Također, kupci se slažu da je najvažnije što je CM u Bihaću zaposlio  nove  radnike.

Uz promicanje brandova koji su već prepoznatljivi užoj, ali i široj javnosti, CM se u posljednje vrijeme nastoji predstaviti kupcima proizvodima koji nose upravo njegov potpis. To predstavlja početak novog poslovnog projekta koji će biti usmjeren prema ostvarenju novog cilja – zaštiti domaćeg imena i proizvoda. To je dodatna motivacija, da unatoč svim poteškoćama današnjeg vremena i težine života u zemlji kao što je Bosna i Hercegovina, CM ide naprijed,  još bolji,  još uspješniji i još kvalitetniji.

KOMENTARI:
Loading...