Na borilačkom spektaklu Tribuns Fight Champion, koji je održan u Bihaću, trebao je nastupiti i bh. MMA borac Denis Stojnić protiv Nijemca Viktora Bogutzkija, koji je otkazao nastup svega nekoliko sati prije borbe zbog povrede.

“Malo sam ljut i krivo mi je što nisam mogao da odradim meč pred bihaćkom publikom. Mislim da nije uredu da protivnik otkaže borbu na dan meča, ali ako se povrijedio, kako kaže, dan prije meča na uvježbavanju taktike, poštovat ću to. Međutim, žao mi je zbog publike koja je došla da me gleda. Pokušali smo da nađemo zamjenu, pa čak i borca iz BiH, ali nažalost bezuspješno s obzirom na to da je tesško na dan meča naći zamjenu”, kazao je Stojnić, koji za decembar u Sarajevu najavljuje veliki borilački spektakl uz neka od najvećih imena iz svijeta MMA i UFC-a.

Inače, Organizator spektakla Tribuns Fight Champion, zadovoljan je sa manifestacijom, pogotovo velikom posjetom u dvorani Luke u Bihaću.

“Psihopata” slavio nokautom u Bihaću, a ”Boky JR” u prvoj rundi dobio Mađara

Ponajbolji crnogorski MMA boraca Vaso Bakočević je slavio u “Noći Gladijatora” koja se održala u Bihaću.

Interesantno je da je po nadimku “Psihopata” na službenom Facebook izvijestio o svom slavlju. Na njegovu žalost, u Bihaću se nije pojavio originalni protivnik Mađar Balasz Zsolt zbog za sada neutvrđenih razloga. No, Bakočević je svejedno ušao u ring i slavio protiv zamjene u posljednji trenutak.

”Pobijedio sam tehničkim nokautom već u prvoj rundi, nadam se da će s momkom biti sve u redu i da nema ozbiljnijih povreda. Želim mu se zahvaliti što je uletio jedan dan prije meča kao zamjena umjesto Mađara Balasza Zsolta koji je otkazao. Veliki pozdrav za sve moje navijače”, napisao je između ostalog Bakočević, kojem je ovo bilo 29. profesionalno slavlje u karijeri, ali i treće u nizu nakon pobjeda protiv Vukića i Došenovića u posljednjih mjesec dana.

Ljubimac domaće publike Boky Junior odradio je korektno borbu protiv mađara Czene i tehničkim nokautom već u prvoj rundi pobijedio. Zahvalio se bihaćkoj publici na fer i korektnom navijanju i ogromnoj podršci koja mu je pružena u toku borbe.

Pored dosad neviđenih borbi na ovim prostorima svi gledatelji su imali priliku da prate i modne revije najljepših djevojaka, takmičarki izbora za Miss Bosne i Hercegovine.

Komentari: