Na Facebook profilu Adnana Bajrića možemo vidjeti razne objave u vezi društvenih aktivnosti na relaciji Bosanska krajina – Sarajevo – Dijaspora.

Također, na istom se mogu vidjeti i objave u vezi sporta, jer se radi o uticajnom Krajišniku u Sarajevu koji ne krije da promovira i lobira za igrače iz Krajine, bilo da su u domovini ili dijaspori, ali i druge, jer ne želi da bude neki novi “Zlatan Ibrahimović”

Pored ranijih objava sa Miroslavom Blaževićem, Amelom Tukom, Josipom Pandžom, upratili smo i skorije sa Enverom Šljivarom ali i Mehmedom Baždarevićem, te današnju sa reprezentativcima U17, Krajiškim “Zmajićima” koji su se plasirali na EURO, a koji će večeras – sutra doći u Krajinu i sutra gostovati na RTVUSK-a te drugim medijima.

Kako nezvanično saznajemo Bajrić planira u aprilu posjetu selektora Mehmeda Baždarevića u Bihać, gdje bi posjetio Nogometni savez USK-a radi prijateljske utakmice A reprezentacije u Bihaću. Također, planirana je posjeta Jedinstvu, radi plana i aktivnosti u vezi povratka u premijer ligu, kao i drugi sportski i prijateljski susreti, radne kafe itd.

KOMENTARI:
Loading...