O kompaniji

BD tvornica Cazin “CareFusion BH 335 d.o.o.” je brzo rastuća proizvodna kompanija, 100% izvozno orjentirana, sa 20 godina iskustva u medicinskoj industriji koja se nedavno pridružila BD-u i potpuno je integrirana u BD sistem poslovanja. Proizvodi vrhunskog kvaliteta i sigurnost su najznačajnija obilježja ove tvornice, te su u skladu sa najvišim svjetskim standardima u oblasti kvaliteta i sigurnosti. Takmičimo se s najboljim kompanijama širom svijeta i tražimo samo najbolje talente u regiji kako bismo uspjeli u tom takmičenju.

BD tvornica Cazin trenutno ima više od 270 radnika i najboljim aplikantima nudimo stabilan posao, zdravo i sigurno radno okruženje, balans između rada i privatnog života, te priliku za lični razvoj i napredak u karijeri.

Nudimo vam priliku da nam se pridružite i zajedno sa nama napravite razliku:

Operater u proizvodnji (Montaža / Pakovanje) – 30 pozicija

Operater u proizvodnji (Montaža / Pakovanje) je odgovoran za ručnu montažu i/ili pakovanje jednokratnih setova za infuziju. Plastične komponente trebaju biti spojene ručno s maksimalnom preciznošću i u skladu s detaljnim instrukcijama. Ista preciznost se očekuje od operatera koji rade na mašinama za pakovanje i transportnom pakovanju.

Pozitivno radno okruženje i privlačni finansijski paketi za uposlenike

Mogućnost rada u velikoj i stabilnoj kompaniji, dobri radni uslovi i niska stopa fluktuacije radnika, te stimulativna i redovna primanja je ono što kandidati mogu očekivati.

Kako se prijaviti?

Samo prijave primljene putem web stranice Posao.ba biti će uzete u razmatranje. Ne postoji mogućnost prijave u prostorijama BD tvornice Cazin.

Više inforomacija o traženim uslovima, opisu radnih zadataka budućeg Operater u proizvodnji kompanije BD tvornica Cazin “CareFusion BH 335 d.o.o.” i načinu prijave možete pročitati OVDJE.

 

KOMENTARI:
Loading...