Ovih dana u općini Ključ,  u prigradskom naselju Zgon, uz samu obalu rijeke Sane, počela je izgradnja velikog modernog ugostiteljsko-turističkog objekta. Ključanin Fahrudin Ljutić, koji živi i radi u Švicarskoj,  odlučio je da u svom rodnom Ključu izgradi prvi objekt ovog tipa i na taj način obogati turističku ponudu općine.

Moderno opremljen prema najvišim standardima objekt će u svom sistemu imati restoran i devet soba za prenoćište. Pored toga planirana je i izgradnja bungalova za spavanje i mnogobrojni drugih pratećih sadržaja kao što je igralište za djecu i slično koji će svim posjetiteljima pružiti  idealan ambijent za odmor  i uživanje.

Dodatnu vrijednost ovom objektu daje njegova lokacija s obzirom da je smješten na samoj obali rijeke Sane koja je svakako neprocijenjiv turistički biser ovog grada.

S obzirom na sadržaje koje će nuditi objekt kao i na njegovu lokaciju sigurno je da će izazvati veliko zanimanje ljubitelja prirode i zaljubljenika u ribolov iz Bosne i Hercegovine i regije.

KOMENTARI:
Loading...