U susretu održanom danas u 15:00 h na stadionu Pod Borićima, naši Bišćani upisali su još jednu pobjedu, ovaj put protiv NK Podgrmeča rezultatom 2:0 u 19. kolu i time pokazali da su u odličnoj formi, što se može vidjeti i iz prethodna 4 kola. Strijelac oba pogotka bio je Armin Sinanović.

Ovom pobjedom NK Jedinstvo zadržalo je 9. poziciju sa 27 osvojenih bodova, ali se značajno primaklo vrhu tabele. Od 4 odigrane utakmice u proljetnom dijelu sezone, crveno – bijeli slavili su u 3 utakmice uz jednu neriješenu, bez primljenog kola u ove zadnje 4 utakmice, sa ukupnom gol razlikom 5:0.

Sastavi:

JEDINSTVO: Abdihodžić, Halilović, Šiljeg, Sinanović, Dizdarić, Topić, Milenković, Jasmin Abdihodžić, Marković, Rovčanin, Kovačević.

PODGRMEČ: Đurović, Ćosić, Burnić, Bešlija, Jakupović, Šehović, Jurič, Medžedović, Stakić, Muzgonja, Mikić.

Napominjemo da su i juniori NK Jedinstva u Velikoj Kladuši slavili pobjedom 2:1, gdje se nalazila i jedna skupina navijača Sile Nebeske. Nakon bojkota utakmice prve ekipe NK Jedinstva, naši navijači otišli su u Veliku Kladušu, gdje su, ipak dobrom atmosferom i pozitivnim stavom izrazili svoje nezadovoljstvo upravom NK Jedinstva.

KOMENTARI:
Loading...