U ponedjeljak 8.7.2019. godine u Bihaću je otvoren Dalga Concept Store – konceptualna prodavnica autentičnih proizvoda bosanskohercegovačkih umjetnika, dizajnera i proizvođača. Dalga je prva prodavnica takve vrste na Unsko-sanskom kantonu.

Za sada je ostvarena saradnja sa nekoliko renomiranih bh. proizvođača, dizajnera i umjetnika. Dalga trenutno izlaže brendove Werkstatt, Articoolisan, Senses, Normativ, Tekne, IvyQ, Martad, Libelle, Rukom, Isolina, All About Apple, Čulov, Podroom, Espe Miniatures, porculanske radove Anite Ibukić, stripove autora Ismeta Erdića Erde i Filipa Andronika. U budućnosti namjeravaju proširiti ponudu i pozivaju sve zainteresirane proizvođače da im se jave ukoliko imaju želju za saradnjom. Emina nam je otkrila i planove za predstojeći period:

Dalga Concept Store nalazi se u Bihaću u ulici Harmanska bb, a vrata su otvorena od ponedjeljka do subote u periodu od 9.00 do 17.00 časova. Više informacija možete dobiti na Facebook stranici @dalgaconcept i Instagram profilu @dalga.conceptstore, putem e-mail adrese [email protected] ili na broj telefona +387 63 281 731.

 

قالب وردپرس

KOMENTARI:
Loading...